2019-04-26 116 浏览
一班女子组新年拜年拣咗呢个地方~环境好colourful~叫d 野饮都好colourful, 我哋叫咗红粉菲菲同好多杯笑口常开,红粉菲菲就系红莓味酸酸甜甜~而新年啱饮的笑口常开就橘子味重d的同样开胃,入面有好多生果干(好似好健康咁😂) 但最搞笑系有朋友叫热果茶,d生果多到塞住个茶壶咀倒唔到出黎~我哋又叫咗个小食拼盘,正常啦不过我哋有准妈妈唔食得生冷野所以我哋都冇叫甜品,但见隔离d枱叫窝夫都香喷喷仲摆得好靓好吸睛!而餐厅有2只可爱的肥猫走黎走去,但好乖佢唔会搞你,最多脚底经过~可能已经睇厌咗我哋d奴才lu😂仲有一样系,其实好似得一个姨姨serve全场,姨姨非常好礼貌!仲教我哋几时饮花茶最好,又帮我哋安排点上菜等,但就有漏单情况出现,可能太多人记唔到咁多野嘅,但都好有礼貌道歉~
一班女子组新年拜年拣咗呢个地方~