2021-07-11
呢间餐厅真心隐世😂我地用google map跟住行都迷失左系油麻地~最后打电话问返先揾到大厦入口😂重点系!呢间原来系女仆cafe黎架👯♀️👯♀️!第一次去女仆cafe😂去之前谂紧会唔会好尴尬🤓 不过去到感觉都几家庭feel 好似探访人地屋企咁🏠 一出lift系见到好靓既花花打卡墙🌸同胡桃夹子摆设💂♀️有三四个女仆同两只猫猫🐱分别就叫Comma同cafe!呢度有府邸守则 记得唔好掂女仆同问佢地个人讯息啊🤓 同埋冇购买使用相卷既话 唔可以对住女仆影相架📸 ~1️⃣北海道带子奶油菠菜炖饭 $128卖相好靓🤪一睇就感觉到好creamy!应该系焗出黎 所以成碟饭粒都好均匀挂汁risotto口感分明 真心几好食㖞😛2️⃣芝士奶酱培根蘑菇意粉 $112呢个意粉口感好好 煮得软硬适中 唔会痴埋一份最正既系真系好creamy😋睇黎呢度d risotto同意粉都好掂👍3️⃣冻白桃红茶$48呢度d红茶同绿茶🍵类饮品都系女仆特别推介!因为系用茶叶即点即煲既🤪我地饮呢杯白桃🍑 味沟埋红茶好清新~呢度系隐世d🤣但我地当日黎都几旺场! 因为得十几个座位 有兴趣黎就book定位稳阵d啦😜 系一个几特别既体验😂~
最后打电话问返先揾到大厦入口😂
重点系!呢间原来系女仆cafe黎架👯♀️👯♀️!
第一次去女仆cafe😂去之前谂紧会唔会好尴尬🤓
不过去到感觉都几家庭feel 好似探访人地屋企咁🏠
一出lift系见到好靓既花花打卡墙🌸同胡桃夹子摆设💂♀️
有三四个女仆同两只猫猫🐱分别就叫Comma同cafe!
1️⃣北海道带子奶油菠菜炖饭 $128
卖相好靓🤪一睇就感觉到好creamy!
应该系焗出黎 所以成碟饭粒都好均匀挂汁
risotto口感分明 真心几好食㖞😛
2️⃣芝士奶酱培根蘑菇意粉 $112
呢个意粉口感好好 煮得软硬适中 唔会痴埋一份
3️⃣冻白桃红茶$48
我地饮呢杯白桃🍑 味沟埋红茶好清新~