2023-07-19
5个大人+1个小朋友喺元朗朋友屋企聚会见哩间新开左段时间都未有机会帮衬过,于是就试下啦。问下老板会唔会送货到元朗,个老板好爽快覆左话可以帮忙叫街车送。于是我哋 order 左 D 寿司🍣、刺身及生蚝🦪收到时,见到老板包装得好细心,用晒冰袋,放晒冰包,分隔啲食物分得好好,亦将餐具、调味料独立分好👍🏻打开啲食物时,完全有种拆礼物的惊喜🤩 无中伏感觉~先讲刺身,新鲜厚切,入口口感好正,又新鲜寿司~ 饭唔似得出面啲舖头咁,一夹就散或者一旧旧好硬,饭同个刺身比例好夹,睇相咪以为好细件,size 其实真系唔系细gaaa…到我挚爱嘅生蚝🦪大大只,食入口又新鲜又creamy😍😋简直好有喜感🤩😍最后我地个个食到好饱饱。叫咁多野,个价钱系意想不到咁性价比高我地个个食完哩餐都好满意🥰 都话一定要再 encore。超赞👍🏻👍🏻👍🏻北区难得有咁高质素的日本野,希望佢哋会有多啲人欣赏,能够长做长有,咁我地作为顾客就可以享受到哩啲正野~
于是我哋 order 左 D 寿司🍣、刺身及生蚝🦪
打开啲食物时,完全有种拆礼物的惊喜🤩 无中伏感觉~
先讲刺身,新鲜厚切,入口口感好正,又新鲜
到我挚爱嘅生蚝🦪
大大只,食入口又新鲜又creamy😍😋
简直好有喜感🤩😍
最后我地个个食到好饱饱。
叫咁多野,个价钱系意想不到咁性价比高