2014-01-04
人生第一次写食评,就要比劣评,真系有点无奈今次系第二次去呢间嘢!佢除咗好座、就脚同佢唔爆实有位,真系唔会有其他理由帮衬食物质素一般,份量小,味道一般无特别,价钱铜锣湾区唔算贵.服务就真系(无得顶),两次去都遇到果位令人难忘嘅员工,上一次系生日同个朋友去食午餐,当时系未到12点,无乜客人,期间想影张相,佢经过我地嗌唔该佢望一望张枱,我地都未讲咩事,佢就黑晒面直行直过,嗌几声唔该都头也不回(当时同朋友喺到谂,我地除咗叫嘢无同佢有其他对白,无理由得罪到佢啩!)到今次,我地去晚餐,由于杯蜂蜜绿茶太甜,我地想要杯滚水沟淡d,巧合地又系佢经过,我地又系嗌唔该,佢嘅反应都系一样,望一望张枱就黑面行咗去,唔会理人.跟住都好彩见到一个应该资历较浅嘅女侍应,佢系有反应架!凭制服去辨别,黑面短发四眼女侍应应该系高级d,我地唔系期待佢五星级服务,最基本嘅尊重都应吓人啦!后记,果位黑面女侍应,应该系落单同埋单先会有反应,佢望一望你张枱见到应该唔系埋单,你点叫佢都唔会比反应佢咁嘅服务态度唔知系唔系无粮出,就算系应该揾劳工处,唔系比面色我地呢d素不相识嘅消费者啰!
食物质素一般,份量小,味道一般无特别,价钱铜锣湾区唔算贵.