2017-05-22 409 浏览
Marks & Spencer新开时已想尝试,但因为坐位太少,每次行过都只净高枱,所以一直都没机会试呢。今次本来都等不到位想走的了,就系想走之际有人离开了,所以终于试到之前行过看到别人吃的都好像很不错,但原来到自己去食时又发现,选择都几少...仔仔选了佢一向最钟意的Macaroni Cheese,而我就点了鸡脾薯条;重点左杯Iced Mocha,唔记得影相仔仔的芝士通粉真的十分不错,配少许沙律加一块蒜蓉包;不过咁既份量,女仕就刚好,我仔系唔够饱的,就算我再比多只鸡脾仔佢,佢都系唔够饱回家重食左个杯面;如果依份野个量大D咁就好啦,因为芝士通粉真系好好味而我叫的鸡脾薯条,鸡脾都没乜特别好唔好食,但系薯条就完全唔好味;食落又淋又干,唔系炸架啰,唔知系咪焗呢?下次一定唔会再叫依间野,Lunch同下午茶就OK,晚饭真系唔够饱,下次想知佢D咖哩饭,因为佢配果D薄饼好吸引呢,但下次唔知几时啰

Macaroni Cheese / Chicken Drumsticks

2017-05-13