2013-06-29
当时呢间CAFÉ未执,其实系尖咀一个好好的落脚点,又近MTR STATION~虽然食物质素真系唔讲得好好,不过难得环境OK,又可以同朋友聚下,我们吃LUNCH之后去影相~由LUNCH时间坐到TEA SET~先点左2客LUNCH SET先~香辣蒜粒蚬肉墨鱼仔炒意粉 $37真系辣辣地,但我都接受到,反而蒜味唔算好重~墨鱼仔就食落口无乜味可言~哈哈~但个卖相系OK O既~意粉食落口有少少油腻感~~XO海皇酱海鲜炒饭 $38XO酱味都几香~炒饭D颜色都炒得几均匀~份量又很多~有不少杂菜作点缀,海鲜份量唔算多,有尤鱼圈,带子,虾~玩左阵UNO~咁就ORDER个甜品先~心太软 $35 TEA SET~其实真系几鬼甜~~中间D流心朱古力真系太甜了……个雪糕球就几大个~几香椰子味,食过呢次心太软就有D怕怕咁甜O既甜品……得个样….麻麻地~
香辣蒜粒蚬肉墨鱼仔炒意粉 $37
XO海皇酱海鲜炒饭 $38