2020-05-26 953 浏览
瑞士咖啡室唔系第一次食,但系湾仔呢间就真系未食过,上次行过同事话有兴趣想试下,今日又谂唔到食乜好,结果就来左呢度。🤣😝一上到来要等位,预左既Lunch Hour 嘛。🤣 不过好在佢地方都够大,所以都唔系等左好耐,15mins 左右就入得。✌🏻✌🏻✌🏻 坐低睇下餐牌,来到瑞士咖啡室又点可以唔叫佢个瑞士汁既餐呢!瑞士常餐B ,跟餐我叫左公仔面,个面普通,就系渌熟佢,不过无淋既 (呢个值唔值得俾分佢呢🤣🤣),火腿奄列啲火腿都几多,牛油多士系厚身𠮶只,唔脆,有少少淋,不过好厚身,食完都好饱下。🤣🤣 最后comment 系佢个瑞士汁鸡脾,瑞士汁甜昧唔够,但好入味,可惜个鸡髀都几嚡,真系唔系几好食。最后系热华田,无comment.... 总恬而言,好麻麻同我之前食荔枝角𠮶间一样,都算系贯切所有分店既味道,都系麻麻地!🤣🤣🤣🤣 同事可能觉得好伏,佢话唔会再来。🤣🤣🤣想提下呢度啲员工几好,虽然上错左通粉俾我,但佢地即刻帮我转返面,之后叔叔行过都仲有问我个面来左未!👍🏻👍🏻😊😊好热心呀。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻