2007-11-07 1 浏览
今日有机会出金钟, 同事建议到星街附近食lunch, 原来此处的餐厅都几有特色, 有些外国feel, 当然价钱都贵好多啦!最后选了这里, lunch set平均$70-$80, 我叫了镇江排骨拉面+热菊蜜($80), 同事叫了烧鸡排拉面+金桔蜜($80), 另每人加$18叫了是日甜品, 分别是豆腐布甸, 杏仁南瓜露.拉面好细碗, 男士应该不够, 汤底是猪骨汤, 但味道偏淡, 不是日式拉面店那种浓汤底, 排骨算腍, 肥瘦适中, 可惜又系不够味道, 甜酸度都不够, 反而同事的鸡排比较好, 鸡够滑, 烧酱汁都够味. 满意的算是甜品, 两个都好味道. 真是要叫埋甜品才够饱呢!另外一提是服务, 真系比较差, 价钱定得咁贵, 如此的服务态度, 点留客呢?

满意的算是甜品, 两个都好味道. 真是要叫埋甜品才够饱呢!