2015-08-22
今日Team lunch, 所以由上环去左金钟食晏~去到见到个menu, wooo~都几贵wor! 不过老板请就无问题啦!叫左3个lunch set, 包左自助salad bar, 不过salad bar既款式唔多, 得8样左右, 而且一d都唔吸引, 酱汁就有6种可以选!我地叫既3份定食都配上面豉汤同茶碗蒸蛋, 面豉汤就一般无特别, 都似系用水开果种! 蒸蛋都系一般无特别!滑蛋鳗鱼定食有好多鳗鱼, d蛋都好滑, 味道就偏浓, 好适合配饭食! 碗饭细细碗, 成个餐好多野食!!!汉堡排定食呢份定食个盘好大, 但系个样一d都唔吸引! 汉堡排无特别, 份量ok! 仲有份小炸鸡, 有6-8小粒! 但成份定食都无咩特别出色!烧银鳕鱼定食银鳕鱼比一般出面餐厅食到既大件好多, 而且好滑! 烧得唔老又有d鲜味, 不错!最后午餐包左雪米糍一人一粒, 都系一般餐厅食到, 外面买番黎独立包装果种, 毫无诚意!整体黎讲, 今餐都几贵, 但系水准又未去到果个层次! 觉得纯粹食地段, 服务都无特别! 所以要自己比钱食就唔会再黎啦!!!
滑蛋鳗鱼定食
滑蛋鳗鱼定食