招聘中
最高可达 $17,800
最高可达 $19,200
最高可达 $18,160
月薪
嚟到尖沙咀呢啲纵横全港最贵地段,要平平地揾间餐厅食饱都唔简单,同时如果想食得好少少就真系难上加难。今次嚟咗位于iSquare 6楼嘅丸龟,系个比较相宜又好食嘅选项。有食过丸龟都知,点餐算系半自助的,先喺bar台同师傅点餐,再拎去埋单,先再入座,所以等候过程同时间都感觉唔太耐的。今次叫咗炭烧鸡肉拌乌冬,抵食亦好食。乌冬嘅质素不在话下,系既有咬口又够弹牙嘅面,而酱汁方面有点肉碎同麻辣汁提味,食落嘅味道似担担面,加上客人可以feel free加例如葱花、姜、天妇罗碎等等嘅配料,大家都可以按喜好customise。而炭烧鸡肉就中中挺挺,表面够脆,但肉身偏干咗啲,但明白量产系喺再保温嘅状态下处理,算不错的了。总体来说,食物真系抵食又高分。除咗食物之外,如果食客体验上能够做得更好就系福音了。环境上,地板颇黐立立,台面都未有清理(呢度温馨提示食客,丸龟系自助还盘的,请自律啊),还有灯光明亮一点会食得更开心。整体来说,可以平平地食得不错已经好好!🫶🏽炭烧鸡肉拌乌冬卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️

整体来说,可以平平地食得不错已经好好!🫶🏽

炭烧鸡肉拌乌冬
卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️