2020-04-30 349 浏览
有晚OT好辛苦,忍唔住去食嘢慰劳自己决定去食开咗好耐但都未试过嘅Five Guys好多年前听黑人喺youtube唱歌赞佢地嘅汉堡到香港开分店已经系十几年嘅等待😂我同同事share食,一个Cheese burger,一份Small fries,一杯奶昔其实已经$180价钱都几唔亲民Cheese burger我地拣咗配料All the way, 系餐厅配搭好嘅signature,有磨菇烟肉生菜蕃茄酸瓜等等,非常丰富汉堡肉肉味好好,肉汁都好多,但个包本身比较软加上锡纸包装,面包好快腍晒烂晒,相当可惜薯条系由薯仔原个连皮切条,系我好钟意嘅做法$40超多,算好抵,但比较咸奶昔都系Five Guys嘅名物,要价$55一杯我地要咗云尼拿加Salted Caramel同Oreo cookies,要wipped cream 好邪恶🤡 但真系好好饮
有晚OT好辛苦,忍唔住去食嘢慰劳自己
决定去食开咗好耐但都未试过嘅Five Guys

价钱都几唔亲民

薯条系由薯仔原个连皮切条,系我好钟意嘅做法
$40超多,算好抵,但比较咸

奶昔都系Five Guys嘅名物,要价$55一杯