期待已久 著名日本吉列猪扒店🤩🤩一路以黎都见香港有唔少丼吉嘅分店🤨一路印象就系好鬼贵嘅吉列猪扒😂😂我本身就唔太钟意食炸猪扒 😥因为通常都好干好鞋好热气🤨🤨但知道呢间野咁出名 都好想试下佢有几特别😆究竟可唔可以改变我对吉列猪扒🐷嘅睇法! 因为身边有个丼吉常客嘅朋友(佢对于我从来冇食过 表示超级惊讶😥是咪太大乡里)佢终于带我去食吓贵价野🤣佢地餐牌主要分为 两大类定食1️⃣吉列猪扒 2️⃣吉列猪柳。咁1️⃣&2️⃣可以配其他炸物(eg 炸带子/炸蚝) 我地3个人去, 叫左个猪扒猪柳炸蚝二人套餐 &猪柳一人餐老实讲😂😂我真系唔系好识分吉列猪扒同猪柳分别🤔 猪柳系圆形细细件 猪扒一大块略为油份多啲 🤔一咬松化 唔鞋 唔热气 但唔系太过惊艳🤣冇话好juicy 冇话好有猪味 冇话好淋滑 始终佢价钱贵 expectation系高啲架🥲炸蚝好味😋炸得刚好 半熟! 新鲜唔腥! 另外值得一提 碟上的沙律菜系任食 食完可叫店员添加☺️ 自己加上枱面的酱汁 混成自己喜欢口味嘅沙律 👍🏻👍🏻另外店员服务很好 不时斟水 加菜 👍🏻privacy 高 有卡位
期待已久 著名日本吉列猪扒店🤩🤩

我地3个人去, 叫左个猪扒猪柳炸蚝二人套餐 &猪柳一人餐

炸蚝好味😋炸得刚好 半熟! 新鲜唔腥!

👍🏻另外店员服务很好 不时斟水 加菜
👍🏻privacy 高 有卡位