2021-11-06
首先一入到去个场好黑咁,好似十年无装修过咁。。。坐低左大概30分钟先上菜。。。所谓嘅片皮鸭系同食烧鸭冇乜分别,只是平时d鸭肉多啲。。。跟住食蟹一开盖只有极少蟹膏。。。一心谂住再接再厉,点知连续食4、5只都极少,甚至没有蟹膏大闸蟹只有大约3両大,订位嘅时候个职员明明话有四両。。。其他食物可以唔使叫,唔好食丶最后响无last order通知嘅情况之下叫我地埋单⋯⋯问佢点解冇last order同埋未叫甜品,个类似经理嘅女侍应仲话我地已经够钟本来未食嘅系要每只收返68蚊😨😨😨哗!如果佢哋真系用呢招收钱真系摆明骗局⋯⋯上菜慢令人迟迟未有得食跟住就迫人埋单之余仲声称所谓嘅食唔晒系因为时间问题而收钱而唔系因为浪费食物而收钱。。。最后虽然比我地食甜品但态度超差而且漏单⋯⋯以后咪使指拟我会再嚟!仲会帮佢宣传佢嘅特别之处!
大闸蟹