2019-05-19 1547 浏览
今日同事话去食千两,咁就跟大队啦,车,我以为咩日本餐厅,板X都唔平啦。哗!一去到门口,即刻出冷汗,睇佢门面,都唔方平得去边,睇埋餐牌,想点呀?出双粮呀?边食得起呀?即系豪一次啦!听日食面包啦!于是点咗个最平既A餐啦!个餐送到黎,而!个卖相唔错㖞!份量都可以㖞!先试试个面豉汤啦,都系咁啦!全世界个面豉汤都系差唔多架啦!个乌冬几好味㖞,弹牙,唔会一嚿嚿,个汤又清。再试下啲寿司先。一睇件三文鱼,佢烧过㖞,唉!烧过即系腥爆啦!我唔得架㖞!不过八十几蚊,腥都食架啦。但睇真啲!佢唔系全熟,于是放入口啦,哗!好食到你唔信呀!我未试过咁好食既三文鱼寿司架!讲唔到点好食,自己试啦!最后讲埋天妇罗炸虾,想点呀?我以前食果D系乜野天妇罗黎架?我呢一刻先知,天妇罗系可以好好味架㖞。食完晒之后,我一啲都唔觉得 90 蚊系贵啰!对唔住呀!怪错咗你!
即系豪一次啦!听日食面包啦!
于是点咗个最平既A餐啦!
个餐送到黎,而!个卖相唔错㖞!份量都可以㖞!
先试试个面豉汤啦,都系咁啦!全世界个面豉汤都系差唔多架啦!
个乌冬几好味㖞,弹牙,唔会一嚿嚿,个汤又清。
讲唔到点好食,自己试啦!
百两定食
2019-05-06