2021-01-17
因为有𠮶啲咩身份证优惠所以同朋友黎食食物卖相同环境真的不错但价钱实在有啲贵,唔系有优惠都唔会食拼盘有盐酥鸡、花枝丸同甜不辣,新鲜炸热辣辣,份量又够多,加分两个意大利面都同menu一样样,十分对版,意大利面煮得比较腍唔系Al dente 始终唔系正宗意大利餐厅所以我都唔会太执著,但酱汁配搭上系不错的个人比较喜欢乌鱼子蒜香意大利面名够特别,蒜香又够重口自从食过咖啡湾之后一直对呢个模整出黎嘅窝夫冇咩好感但都算系呢间铺主打又有好多人食所以叫左两个窝夫黎讲我钟意食外面脆口啲嘅唔系我觉得同食pancake冇分别,佢虽然唔系脆口但都ok松软,而且有麻糬加持呢个都几失望第一:肯定系摆左阵先出餐所以雪糕溶左,好在一叫佢就同我地换翻。。。第二:除左雪糕朱古力之外我食唔到其他朱古力元素总括黎讲叫窝夫唔洗左谂右谂要咩味,反正只系雪糕唔同味
个人比较喜欢乌鱼子蒜香意大利面名够特别,蒜香又够重口
总括黎讲叫窝夫唔洗左谂右谂要咩味,反正只系雪糕唔同味