2005-07-10 25 浏览
此店比鹰君中心店大, 有户外吸烟区, 服务亦不错, 不过今日卖哂coke light, 都竟然唔补货?!午餐, 一个Greek Salad, 一个Plain Bagel, 一盒plain cream cheese. 冇coke light, 就只好喝Skim Milk Latte.比钱之前已经预左贵, 笃一笃tota l竟然$73!!! 有少少肉赤呢~幸好, 收咁多钱, 质素亦唔离谱. Greek Salad o既生菜一般新鲜, 但加入了许多灯笼椒碎粒, cream cheese有加香草腌过, 整体价钱vs用料($32)算是合情合理.Bagel加热加cream cheese是我指定下午茶, 今次当lunch食, 都几饱wor!与同事倾下hea下, 快乐不知时间过添!

与同事倾下hea下, 快乐不知时间过添!