呢间野喺太子果边,近我补习社,行过有D肚饿,又未食lunch就入去试一试餐厅有两层,都几大,二楼仲有厕所添佢仲有第二个lunch set menu 但系无影到。求其叫左个咩「自家手作辣椒和牛汉堡」。我自己本身唔食得辣,不过个名好似几长咁,咪试下lorSet 包野饮同餐汤,我拣左紫薯鲜奶首先黎左个汤,上面有D面包槺,个汤原本以为会系罐头南瓜汤,点知佢完全冇南瓜味😆原来系姜汤😂🙈有D辣,唔系好啱我胃口,饮左一啖摆去埋边大约5分钟后黎左个热嘅紫薯鲜奶,卖相几吸引,好啱打卡,原本怀住超级期待的心情去饮,念住会超浓紫薯味,点知一饮,只有超淡嘅紫薯同牛奶味,近乎无味真系唔可以貌相架一路等等等等等⋯⋯等左45分钟先至黎,真系扺闹,明明餐厅得两张枱嘅食客,都要人等咁耐首先讲下个汉堡,几大份,又聚手,完全唔辣有生菜,蕃茄,酸瓜,牛肉,半溶芝士同千岛酱。牛肉几厚几juicy,里头仲有D pinky,肉质干干地,绝对唔值得等咁耐lor 之后讲下side dish,有薯条,几粗身,份量唔少,最注目的焦点是有黑松露酱本人超级喜爱黑松露,但系冇咩特别,普普通通啦最后讲下个生菜沙拉,上面有些橄榄油,生菜几爽,都系一

餐厅有两层,都几大,二楼仲有厕所添

Set 包野饮同餐汤,我拣左紫薯鲜奶

紫薯鲜奶

大约5分钟后黎左个热嘅紫薯鲜奶,卖相几吸引,好啱打卡
真系唔可以貌相架

汉堡薯条

一路等等等等等⋯⋯等左45分钟先至黎
,真系扺闹,明明餐厅得两张枱嘅食客,都要人等咁耐

首先讲下个汉堡,几大份,又聚手,完全唔辣

本人超级喜爱黑松露,但系冇咩特别,普普通通啦

最后讲下个生菜沙拉,上面有些橄榄油,生菜几爽,都系一般般

整体冇咩惊喜,如果有其它选择绝对唔会再黎
2018-09-19