2017-04-08
系香港食日本野有好多选择有平有贵有外卖有任食有单点每人既要求都不一样而今次我食既呢间 TARGET既一定系对日式料理既质素有要求既人入面既食客虽然唔多而我就系本住食好西既心态黎到呢度食由必食既刺身到一D比较罕有既美食我地都有试过只能够说 食物既质素系对得起这个价钱的!!日式炸虾呢个真系必点!!! 成只虾都系经厨师炸过黎, 整只连头连尾都食得!! 而且好钟意个盐味, 咸咸地送酒真系一流, 我就建议唔好落柠檬汁, 因为佢个味道唔算好腥, 加左反而比柠檬COVER左只味五点刺身(左口鱼,赤贝,带子,吞拿鱼, 鱿鱼)我地嗌左五点刺身, 总共有五样不同既刺身, 分别系左口鱼,赤贝,带子,吞拿鱼, 鱿鱼, 先说系左口鱼, 好爽口弹牙, 一定系好新鲜先有咁既口感, 吞拿鱼好厚切!! 一入口几乎系入口即溶, 食到好满足, 因为系好高级既拖罗味. 带子就好鲜甜, 鲜味100分, 每一啖咬落去都系好爽快而又好鲜味!! 赤贝食到SAKSAK声, 因为佢真系好爽脆既口感!! 完全系食一想二!!日式炸鸡日式炸鸡同我地食开既韩式好唔同, 佢会更JUICY同嫩口, 食到入面仲有好多水份咁, 最重要系D沙律酱, 点埋
有平有贵有外卖有任食有单点
每人既要求都不一样
入面既食客虽然唔多
而我就系本住食好西既心态黎到呢度食
由必食既刺身到一D比较罕有既美食我地都有试过
只能够说 食物既质素系对得起这个价钱的!!
日式炸鸡同我地食开既韩式好唔同, 佢会更JUICY同嫩口, 食到入面仲有好多水份咁, 最重要系D沙律酱, 点埋D炸鸡度真系一大享受, 而且佢系岩岩炸好的, 新鲜制作, 仲KEEP到唔会变淋, 热辣辣个口感最好吃
厨师将个面猪登煎到好香脆, 而且好香既鱼香味,外面个层系好脆卜卜, 但估唔到原来入面系咁软腍腍, 而且食到好重既胶原质感! 我都忍唔住食左两粒, 加埋D柠檬汁就PERFECT, 因为可以去左少少既腥味, 更易入口