2014-08-17
一向都喜欢食中东菜,尤其系羊,见呢间野都几多人有正面的评价就上来试试。服务态度非常好,以whatsapp沟通,问定喜爱和不喜爱的食物,真有点期待厨师会为我们准备什么菜式。先来个鸡肉肠沙律,个鸡肉肠都几特别,系咸左少少,沙律菜就不过不失,第一道菜都算唔失望,加上超肚饿,好想知仲有咩食。呢个时候,店员送来一jar苹果汁,以为咁正????o车.....原来只系果汁先生o个只苹果汁前菜再来个炸芝士乳酪,因为厨房唔O系度,都系D整定O既食物,店员只是在屏风后整返热D野食,所以唔多好食,芝士也不是太有芝士味,虽然睇落好大粒咁,中间空心既....麻麻地!!主菜来了.......吓!!!!!鱼!!!!!!我无写我钟意食鱼WO...(虽然我都冇写唔钟意)...店员介绍呢条系将鲭鱼起肉切碎混入土耳其特色的香料和nuts果干,再炸。听落好似几特别,试下先。都唔好食既...系特别既...入面混杂左一d松子仁、提子干、酸菜等,但系有D腥,又超多骨,鲭鱼本身又冇咩鱼咩又唔甜,我唔识欣赏。有一道系红饭酿烤鸡,一见到个样就觉得好味,冇影相就食左。呢味就差唔多,鸡肉好慢,饭的香料味好好味,早知直接叫呢道菜仲好啦~竟然仲
先来个鸡肉肠沙律,个鸡肉肠都几特别,系咸左少少,沙律菜就不过不失,第一道菜都算唔失望,加上超肚饿,好想知仲有咩食。 呢个时候,店员送来一jar苹果汁,以为咁正????o车.....原来只系果汁先生o个只苹果汁 前菜再来个炸芝士乳酪,因为厨房唔O系度,都系D整定O既食物,店员只是在屏风后整返热D野食,所以唔多好食,芝士也不是太有芝士味,虽然睇落好大粒咁,中间空心既....麻麻地!!
听落好似几特别,试下先。都唔好食既...系特别既...入面混杂左一d松子仁、提子干、酸菜等,但系有D腥,又超多骨,鲭鱼本身又冇咩鱼咩又唔甜,我唔识欣赏。 有一道系红饭酿烤鸡,一见到个样就觉得好味,冇影相就食左。呢味就差唔多,鸡肉好慢,饭的香料味好好味,早知直接叫呢道菜仲好啦~ 竟然仲有两碗咁既咖哩,一碗系羊,一碗系鸡,驶唔驶咁多呀LOL....羊咖哩就几好食,但鸡就鞋到不得了,成碗野一人试左一旧就冇郁过。 佢配左个烤皮,好软好香,OK既,不过一人得一块仔少左D lor
最多埋单成千蚊....每人$200,食物系算多..但唔系样样好食lor...所以觉得几唔抵。私房菜呢个玩法系令人有d期待,但真系唔知会系惊定喜lor~~~~
试左一次,够了!