2018-03-12 252 浏览
尖东有啲难揾轻食,今日就嚟试下呢间靓靓车仔面吧! 好耐冇食过呢啲细细粒嘅鱼蛋,觉得好怀旧,用料好真,唔系成粒粉。牛腩都唔错㖞,竟然可以做到牛腩面档咁林,咁香。 呢度嘅车仔面矜贵在配送你红枣雪耳南北杏茶😚。食完佢个面面都觉得唔错,于是再买咗个九转炸猪大肠,话系秘制汁,原来系一个酸酸哋嘅汁加入芫茜同埋一啲炸茄子垫底,真系好唔错㖞😋同平时嘅甜酱芥辣豉油完成唔同食法,好有创意!价钱都唔平,位置问题吧!但都觉会再食。间小店要求都好高吓! 有个牌竟然写住饮用水系用3m 渐进式粒子分离净水系统; 茶又有好多唔同滋润嘅茶畀你去拣 ,例如山楂落神茶,菊花杞子茶; 小食仲有黑松露煎蛋、鹿儿岛猪软骨等等。

价钱都唔平,位置问题吧!但都觉会再食。