2021-08-02 1871 浏览
2个人,埋单$21xx,冇叫野饮,额外加左个牛,仲要食唔饱,可怜,如果讲气氛 & 可以长坐(因为冇咩人),呢度都ok既,但对我黎讲,禁既价钱 & 份量 一定冇下次 1. 叫左套餐,见图片劲丰富好多野,点知上到黎得几样,问系咪黎齐?答系之后,我又冇特别追问 有点后悔2. 员工服务态度唔错 首先show左比你睇 + 影相,后“棒”入去料理。龙虾刺身:望落好似生鸡肉,食落有肉感,淡味,冇咩鲜甜,要靠调味料。生蚝:肥美鲜甜,一大口海胆 & 鱼子都好食,见其他枱话臭,店家都有提出解决方法。炸鲍鱼:新鲜弹牙爽q,但厌松露酱太抢鲍鱼鲜味,配盐比较美味。冇沙,汤略咸,普通耗时最耐,其实得返好少肉,下面个d又唔知系咩,唔明点食法,食完d肉 & 旁边油炸x虾饼就88,汁系唔差,但食左 = 冇食禁额外加既牛,普通,又系好快ko左,想食埋d菜,但员工成日都好快走过黎问收5收得,,其实我想食埋佢,因为未饱,但又废事,可惜。以上就系2个女人食既野,想问句,你地会饱吗?定我大食?总括:冇下次。

有点后悔

2. 员工服务态度唔错

首先show左比你睇 + 影相,后“棒”入去料理。

生蚝:肥美鲜甜,一大口
海胆 & 鱼子都好食,见其他枱话臭,店家都有提出解决方法。

冇沙,汤略咸,普通

,其实我想食埋佢,因为未饱,但又废事,可惜。

以上就系2个女人食既野,想问句,你地会饱吗?定我大食?

总括:冇下次
2021-07-21