2014-12-21 1541 浏览
是日去工展会, 梗系去铜锣湾食个早餐, 见咁多好评咪试吓, 失望而回.点了豪华早餐中吉列鱼柳+自家制面包+蛋+司华力肠 (本点餐肉但阿姐听错)+热奶茶吉列鱼柳 - 不算太热, 食下去时觉得好油腻.蛋 - 以为个餐炒蛋, 点知煎双蛋, 有D失望因为以为可以试炒蛋 (网评话嫩滑). 煎蛋一般啦.芝华司肠 - 来货冇特别自家制面包 - 反而觉得几好食, 不像普通餐包, 有D其他材料加入.热奶茶 - 茶味多过奶味, 落多咗糖.环境 - 话叫"楼上雅座", 嘈到成个街市, 被阿姐点去搭一张圆枱和5个师奶坐, 师奶食完早餐都唔走, 隔著我都吹吹吹   服务 - 除咗听错外, 另餐牌暂斜放在腿上拍照, 刚拍完有阿姐一声不响一手取餐牌放在架上.以$35呢个价钱我就唔会再去食
吉列鱼柳早餐

吉列鱼柳 - 不算太热, 食下去时觉得好油腻.
芝华司肠 - 来货冇特别
热奶茶 - 茶味多过奶味, 落多咗糖.

以$35呢个价钱我就唔会再去食
2014-12-19
$35 (早餐)