2016-01-28 3547 浏览
早前老板请我食大餐,因为年尾工作太忙既关系!所以一直无update! 而家见得闲d一定要赞下呢间高级食府我地系食晚饭!叫左个贵宾b餐2000蚊位!第一道菜系红烧大排翅!份量当然足料食落爽爽咁!有口感下一道菜就系鹅掌吉品鲍,鲍鱼柔靱!有溏心效果!鹅掌同鲍鱼配合埋个浓郁既鲍鱼汁!美味无穷食完想食多一只啰再下道菜就系红烧乳鸽!应该系我食乳鸽以黎最好味既一次非常难忘,肉汁依然!唔干身!识食一定食埋个乳鸽头!最后成只乳鸽变成碎骨好变态咁,但系坚好食!另外散叫左个咕噜肉!味道唔会太酸!咕噜肉上既粉浆唔会好厚!酸酸甜甜几惹味!食左个焗蟹盖。因卖相唔特别无影相!但味道唔错,大量蟹肉已拆肉酿系盖内!蟹肉鲜甜,最后黎埋个椰汁燕窝!又系够哂足料,多到好似食紧麦皮咁口感丰富!总结,味道一流!比得呢个价钱会比番呢个质数!

食落爽爽咁!有口感
食完想食多一只啰
再下道菜就系红烧乳鸽!应该系我食乳鸽以黎最好味既一次
总结,味道一流!比得呢个价钱会比番呢个质数!