2015-03-23 577 浏览
快餐汉堡包,你第一时间会谂起边间?大多数吃快餐都系赶时间,太忙,但又不可不顾及肚子及肠胃才点既菜式。但快餐也可以慢食,因为如果高价钱既汉堡,一定要慢慢品尝。贵价快餐非Triple O 莫属啦早前团购用$27一张买入了10张价值$54既coupon 只需补$31就有得食!咁岩果日上堂,堂与堂之间得1小时候,就走咗去食!Order 咗牛肉磨茹餐,饮热咖啡。其实佢既奶昔好好味架,但一个人饮一杯太大啦,所以无叫到等咗几分钟就有得食!!!!我是不吃酸瓜的,所以很喜欢它的体贴,不需要把汉堡拆解再合体。爆多磨茹既汉堡,十分juicy ,茹味和牛肉味都很浓,配合热辣辣松软汉堡包,一咬下去,唔会觉得干好热气,因为超juicy 。要用上10分钟才吃完!所以份量不少,和M记的3分钟吃完包包也有点分别。另一滋味就系粗薯仔,几乎就像薯角般的厚度,但火喉刚好,金黄色的,比较有薯仔质感,不会太脆口。咖啡也算不错,不过要加多点奶,因为好浓郁

快餐汉堡包,你第一时间会谂起边间?

但快餐也可以慢食,因为如果高价钱既汉堡,一定要慢慢品尝。

贵价快餐非Triple O 莫属啦

早前团购用$27一张买入了10张价值$54既coupon

只需补$31就有得食!

咁岩果日上堂,堂与堂之间得1小时候,就走咗去食!

Order 咗牛肉磨茹餐,饮热咖啡。

其实佢既奶昔好好味架,但一个人饮一杯太大啦,所以无叫到

等咗几分钟就有得食!!!!

咖啡也算不错,不过要加多点奶,因为好浓郁