2006-01-23 17 浏览
星期五一行四人,六点几七点到,得好少人,不过要一早订位,如果唔系有排等。唔讲食物,先讲服务,d 哥哥姐姐直系好有礼貌,又会介绍d 食物( 牛肉)。不过就唔系好醒目,件外套放系椅背成个钟,先至有人用衫套笠着件衫。到食物1)招牌牛肉,手切肥牛,很好,份量就少d。2)招牌鹅肠,爽、正。3)自制鲜墨鱼丸,滑。4)日本肥生蚝(例),$98有五只,好味,偏贵。美国桶蚝低食好多,不过系无。有两样食物有唔掂1)黑柏叶,无论灼几耐,试过一二秒,三四秒,五六秒,长灼,都系柴皮,失败。2)牛柳粒,切得又大粒,又入雪,唔系中间唔热,生、有雪,就系要灼好耐,又系柴皮,失败。可乐就无特价,好多酒楼都做到$15三支,呢到十蚊一支,虽然都系差几蚊,感觉上都系唔低。试过一次,下次都系去第二间食。洗手间都很整洁。RE:最后,编辑可否加入洗手间指数,就算间食店d 食品几好,服务几好,但一进洗手间就.....,即刻扣晒分,饭都唔想食。
到食物
1)招牌牛肉,手切肥牛,很好,份量就少d。
2)招牌鹅肠,爽、正。
3)自制鲜墨鱼丸,滑。

有两样食物有唔掂

试过一次,下次都系去第二间食。

洗手间都很整洁。