2020-05-21
今日同朋友去锯扒,于是就系黄埔呢到食outback。咁我地三个人就各自点左个扒,同两份小食,炸薯条,炸菇(唔记得名了)原本谂住点慢煮肉眼扒,不过侍应话无,唯有点精选肉眼扒,五成熟。块扒都算大份,佢好似系跟g数,我唔记得左几多g了, 味道就一般般,唔算系特别好食,而呢个3百几蚊,另外就有跟汤同面包,再可以比你拣两款小食,我就点左个饭同甜薯。整体感觉,其实可能我自己比较钟意有块板去锯,咁样有feel d,而三百几虽然跟左汤同小食,但就因为唔算特别好食,又唔觉得系扺食,对著于我黎讲可能都系会去返果d自助石板烧可能会更岩我,一黎以价格黎定断,一定系果.d扺。以上纯粹系我个人意见黎。而其实佢都会有d餐,只系唔合适我地先无叫,怎说都好佢地都算系高级扒餐厅,餐厅环境,卫生,及服务都有一定既保证同水准。但我粗人一个,评论就只系觉得佢贵,味道又一般般,唔扺食,for me 食返平野就ok喇PS:始终都系因为无得试慢煮肉眼以耿耿于怀
以上纯粹系我个人意见黎。
PS:始终都系因为无得试慢煮肉眼以耿耿于怀