2010-08-11 762 浏览
今日(11-8-2010 Wed)爸爸返乡下行,今晚唔返o黎,咁我就自己食o野啦.放o左一路行一路睇有咩o野食,行到o黎见有车仔面,平时好小食,就食吓啦.入到o黎开头坐o系第二张枱,但都系热,行入去坐啦,睇定啲 𩠌就叫先个粗面,𩠌要猪皮,萝卜,同虾条,$20.00.亚姐收o左钱后,虾条要后补,面唔太多,但猪皮萝卜份量够,猪皮同粗面都爽,萝卜冇根同甜,之后虾条o黎到,系一条约三吋长o既虾胶,外面有层薄腐皮包住,软硬度适中,由于我发觉叫漏o左牛腩,于是叫亚姐加,亚姐好好人咁帮我加返同畀腩汁,牛腩要$7.00o既,可惜份量唔系咁多.但佢好腍同入味,腩汁好浓好犀利.最后畀$6.00要杯冻豆芽浆添,豆浆够冻同甜,唔太差.服务:开头都惊惊地啲亚姐,不过后o黎加牛腩同豆浆佢o地都讲声多谢,都唔太差吖.环境:好细,但好光猛,不过真系要坐入面至够凉.卫生:食食吓见到只应该o岩o岩出世o既曱甴o系张枱o度,之后又有只乌蝇,我谂呢方面要搅搅佢.

最后畀$6.00要杯冻豆芽浆添,豆浆够冻同甜,唔太差.

服务:

环境:
好细,但好光猛,不过真系要坐入面至够凉.

卫生:
2010-08-11
$33.00 (晚餐)
  • 猪皮
  • 萝卜