2025-02-16
迪士尼皇室宴会厅迪士尼食野就预左贵既🤣🤣之前食个半自助餐,感觉都ok。但无谂过今次食呢个餐伏伏地🚁🚁有全年飞既会员生日有买一送一优惠(送平啲𠮶个餐),今次夜晚All in左佢2个招牌餐🤣。🥘尊贵杂扒套餐 $200有2块牛扒、1块猪扒同鸡扒配薯菜。鸡都仲嫩滑既,但啲扒有少少韧,少少失望上枱一啲都唔热辣辣,霖啲汁落去🤣🤣唔会有期望既sasa 声,薯条仲要霖霖地,真系麻麻地😮💨😮💨🐓烤鸡套餐(半只) $160鸡真系安全啲🤣食落嫩口既,但同样都系冻冻地,薯条霖滋滋🙂↔️贵为佢既招牌菜,质素真系未达水准🤣😮💨就算买一送一,最后100蚊一个餐都真系唔太抵。反而见到隔离枱既人参鸡同拉面,感觉好似无咁伏,不过真系未必有下次🙂↔️🥱。🌟迪士尼皇室宴会厅地址:迪士尼入面🤣
🥘尊贵杂扒套餐 $200
🐓烤鸡套餐(半只) $160