2022-06-08
【 人气乳酪雪糕店】乳酪雪糕呢样野真系90后中学时期既回忆🙌🏻 一放学就会买黎食🤟🏻可惜留下来既店越嚟越少🥲🥲宜家想食翻通常会食Smile yoghurt贪佢大杯得黎味道又吾错▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃❀ Smile yoghurt X Wewa card 限定款式乳酪雪糕〔$68买一送一〕见到半价甘抵紧系要买黎消暑🥳天气甘热🥵都真系几多人排队😵💫不过都吾算等好耐😌乳酪雪糕够大杯😀其实两个人开心share都够配料丰富👍🏻配料有:♕千层酥网♕士多啤梨蛋白脆♕芒果棉花糖♕朱古力布朗尼♕鲜芒果♕芒果布甸 (但果日卖晒 店员话转多份布朗尼比我地🌚🌚甘咪姐系重覆左🙂🙂 之后提出想转其他同价钱配料 deal左一轮好彩都肯转芒果雪芭 因为布朗尼好难食🥹🥹)*美中不足系无位堂食要快快手拎出k11出面食 好热🥵⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰全部🌕🌕🌕🌕🌕为满分味道:🌕🌕🌕🌕🌑环境:🌕🌕🌑🌑🌑性价比:🌕🌕🌕🌕🌑回头再食机会:🌕🌕🌕🌕🌑
宜家想食翻通常会食Smile yoghurt
贪佢大杯得黎味道又吾错