2024-07-23 7373 浏览
两个女最近钟意左食自助餐😂 好钟意可以不停自己拣野食同食雪糕🍦!! 所以我地就上网 睇下有咩优惠酒店自助餐~ 再去食食食🤩 刚好见到MoMo Café最近推出左东南亚风情自助餐🤪 主题「东南亚.海陆滋味」❣️ 最紧要既系性价比好高!! 做紧买一送一优惠🤩 好抵食呀‼️‼️ 当中仲要有任食生蚝🦪 鳕场蟹脚, 即制泰式蟹肉奄列、泰式冬荫大头虾、蒸新鲜龙虾、杂锦沙爹串、越式香茅烤鸡等等😍😍😍 特别推介: 肥美生蚝🦪, 海虾🦐, 同超新鲜鱼生 (我地食左好多碟三文鱼啊😚🍣)两囡推介: 首选一定系movenpick 雪糕🍦 🤣 (食左好多杯朱古力味), 仲有好多生果, 甜品 (豆腐花, 窝夫)… 仲要夹埋糖糖🍬 大满足呀‼️原来周未(星期六,日) 自助午餐时段仲会举行朱古力奖牌 DIY 工作坊🏅 两囡一听到后都话要一齐整朱古力奖牌*, 有得食又有得玩🥰🥰🥰 两个都劲开心劲满足啊🥳环境都ok

环境都ok