2016-08-21 259 浏览
今日下昼, 我被3点至6点喺McCafe嘅tall Size drinks买一送一嘅优惠吸引左去买.没有长长嘅人龙, 等左阵就整好左. 香蕉味非常artificial, 而朱古力味亦不算浓, 食唔到喺面头嘅cream原来买一送一嘅意思系将本应一杯份量嘅饮品split开两杯, 每杯嘅3分之2都系冰, 饮左3啖, 饮哂, 更不要说喺冰面嘅cream. 与其以这方式做买一送一不如唔好做, 知道某d ice drink例如冻柠茶就需要咁多冰因为d茶系boiling 咁热去整冻, 但系今日我饮li杯ice banana chocolate 绝对唔系li个case平时饮开嘅都唔系咁样的

平时饮开嘅都唔系咁样的
2016-08-20