$18 or above 的cakes买三送一, 第一样要o左:我的最爱: 栗子挞外层系栗子蓉, 内有一粒沾上chocolate 的puff, 底系藏有好多nuts 的一块饼。卖相唔错, of cos, 佢一向sell outlook。到内在喇, 栗子蓉份量ok, (不过我梗钟意多d啦!最好走o左粒puff......)不过又系有o个个一般cake shops 都有o既通病: 栗子蓉外层雪到硬o左!口感麻麻。puff 系o系d栗子蓉内的, 淋哂, 唔好食。tard 底又系淋o既, 又有好多唔知咩nuts, 我唔like!总评语:得个样。p.s. 唔知why 今日d sales nice 得好假, 平日好似真d ga!如果唔系, 我会俾「ok」ga!
我的最爱: 栗子挞

puff 系o系d栗子蓉内的, 淋哂, 唔好食。

总评语:得个样。