2014-09-11
西贡我都成日蒲架,因有个好姐妹朋友住西贡.靓女朋友系COZY食个一次HIGH TEA话正,推介我来买曲奇.因系HOMEMADE的,无落防腐剂,值得支持这间小店.今天一支公入来去朋友屋企开P,顺便走来买两盒曲奇先,行入餐厅见装修好靓㖞,蓝和白色为主调,好舒服好RELAX呀.买左两盒曲奇,每盒88元,买左同家姐亚哥们一齐开心SHARE食.人人口味有D唔同,朱古力曲奇:家姐和亚哥话苦苦地好香好钟意,老爸话好苦呀,唔好食,自己朱古力狂迷,就觉得好正呀.伯爵茶曲奇:好有茶香呀,个个赞好,一件接一件系咁食.焦糖曲奇:大家觉得牛油味香浓,味道唔错.个饼罐家姐和老爸都喜欢,每人储番起一个,真系好似婆仔亚伯收起个罐当宝咁,嘻嘻,好鬼搅笑.因西贡靓女朋友极力推介我必食HIGH TEA,重讲到五星的环境,食物系五星酒店的水准,哈哈,有无咁夸张呀.但听到我流晒口水,咩都假揾番只脚一齐来HEA住HIGH TEA至实际,食得是福嘛.西贡系一个我好喜欢的地方,一个小小的地方,行吓海鲜街,买吓茶果,行吓街市,行吓中心位多间小店,睇吓有机菜等,一个小小地方咩嘢都有咁,超正.
因系HOMEMADE的,无落防腐剂,值得支持这间小店.
今天一支公入来去朋友屋企开P,顺便走来买两盒曲奇先,
人人口味有D唔同,
伯爵茶曲奇:好有茶香呀,个个赞好,一件接一件系咁食.
焦糖曲奇:大家觉得牛油味香浓,味道唔错.