2021-12-16
真系火都嚟。 。忍吾住上来发泄下大约九点半收工念住买几个冻包翻屋企明天早餐食,去到有三个阿姐,两个搞紧清洁一个卖紧野 ,咁同佢讲想要几个冻包,跟住佢话一个人卖紧野唔得闲拎俾我,叫我行一阵先返去再买,咁我望一望其他两个阿姐搞紧清洁,就唔阻住佢哋,跟住返转头排咗一阵队,又轮到我,后面已经冇人排得我一个,我话唔该想要冻包,啊姐就话我都话我唔得闲,你唔好食冻包食煎饺得唔得,我好声好气问佢你哋系咪有生意唔做,阿姐话唔系,佢话一个人睇档唔得闲拎俾我,跟住另外一个阿姐企喺度同我讲,唔系唔想攞俾你,啲包收晒喺雪柜松紧,我都未讲咩包,你就同我讲松紧,如果系你一早同我讲话吾做,我都算啦,仲同我讲话转头返嚟。搞完清洁两个啊姐做紧生意,拎四个冻包都吾愿,如果老细睇到唔该培训下啲员工。真心𠮶句一早同我讲话太夜唔卖冻包了,我真系可以接受!