2020-04-16
今日经过铜锣湾,好想食炸鸡!就谂起之前有做买一送一既Sodam Chicken,即管黎碰下运气,点知仲有更劲既discount- 系买一送二!!买一送二既餐单,买贵送平既,任mix and match!送二唔代表送两份炸鸡,系一份鸡一个小菜!仲有饮品既买一送一🥂‼️但有野要注意呀- 1. 太阳芝士炸鸡唔包买一送二2. 送果两款都会计返原价加一我地最后嗌左1️⃣ 三并炸鸡 (蜜糖芥末香葱炸鸡+ 黄金咸蛋炸鸡 + 柠檬柚子炸鸡)三款黎讲,柚子够清新;咸蛋比较腻;都系蜜糖芥末最好食!全部都好脆口!😋😋2️⃣ 双并焗鸡 (蜜糖蒜香焗鸡 + 紫菜焗鸡)蜜糖蒜香焗鸡好食啲,因为啲汁好够味!反而够鸡唔系好索到啲紫菜粉!但两者都好脆!😋😋份量好多- 各有一只鸡槌; 两块鸡腿肉;一只鸡全翼- 两个人食唔哂🤦🏻♀️🤦🏻♀️3️⃣小菜 (泡菜鱿鱼)好彩嗌左鱿鱼冇嗌薯条,冇咁腻!4️⃣ 买一送一既饮品 (苹果鸡尾酒,海特鸡尾酒)一杯原价$78,计埋加一,而加两杯大概$90有找!店家好贴心,有送纸袋装口罩!最后多谢一位短头发侍应姐姐好好既service!! 😊😊 优惠做到四月尾!
仲有饮品既买一送一🥂
‼️但有野要注意呀-
1. 太阳芝士炸鸡唔包买一送二
2. 送果两款都会计返原价加一
我地最后嗌左
2️⃣ 双并焗鸡 (蜜糖蒜香焗鸡 + 紫菜焗鸡)
3️⃣小菜 (泡菜鱿鱼)
好彩嗌左鱿鱼冇嗌薯条,冇咁腻!
4️⃣ 买一送一既饮品 (苹果鸡尾酒,海特鸡尾酒)
一杯原价$78,计埋加一,而加两杯大概$90有找!
店家好贴心,有送纸袋装口罩!
最后多谢一位短头发侍应姐姐好好既service!! 😊😊
优惠做到四月尾!