2010-04-16 6 浏览
HAHA~ 托同事协助,终于都可以食到大吉o既买10送一 o既午餐。今次只需要俾一个餐o既钱,就可以食2个餐,仲要系自选tim~因为最贵果2个餐唔可以用e个优惠,所以我o地就叫o左第3同第4个贵o既餐~ 好似好豪咁~ haha!什锦寿司定食,个乌冬俾o左友人食,而寿司就share,我食o左个海胆,味道不太差,不过就一pat pat,个太卷入面d 炸物好硬,其他刺身寿司都好一般,算新鲜,但味道有d淡。个蕃茄伴菜就最好味~什锦刺身定食,同刺身寿司一样,都系算新鲜,但味道有d淡。最难食系蒸蛋,蒸到好老~http://hk.myblog.yahoo.com/ultrabearhk/article?mid=417

什锦刺身定食,同刺身寿司一样,都系算新鲜,但味道有d淡。

最难食系蒸蛋,蒸到好老~