2021-11-04
黑松露海虾带子意粉味道都唔错,虾同带子嘅份量都唔少,share都够食🤣虽然卖相就冇蛋包饭咁靓,但系胜在有内涵🤣海虾同带子嘅份量都好足够!而且又够味🤣绝对对得住呢个价钱!猪扒蛋包饭蛋包饭加猪扒两样嘅卖相都好靓!估唔到呢个价钱都可以食到咁嘅嘢☺️猪扒都算几大块上面会有蜜糖,平时都好少食蜜糖猪扒,佢嘅配搭又几特别😚蛋包饭入边系粒粒分明,但系我唔记得影ㅜㅜ真系可以值得一试!味道适中!真系觉得呢个价钱食到咁嘅餐真系唔错,好贴地!😍芝心鸡翼入边冇骨㗎!可以一口咬入去🤣咁样食真系好爽😂真系好中意食呢d鸡翼,芝麻虾多士劲脆口!即使食食吓放低咗,隔咗一阵再食佢都仲系脆既!另外亦有一兜酱可以点,觉得可以试吓新口味嘅嘅都可以试吓,我就会觉得点再会好食啲😍平价西餐厅,价钱真系好贴地!咁多嘢食仲有嘢饮,价钱都系170左右!平时出去食$170都可能一个人都唔够比😹呢个份量系二人价钱!真心够抵~🤩另外上嘢食嘅速度都好快!大概10分钟左右就已经有野食送到,一开始入到去未有太多客人,STAFF都可以俾我哋自己拣位,呢样都几好😹
猪扒蛋包饭
芝心鸡翼