2019-06-02 172 浏览
#一盅两件#小秘书 份人其实都几传统😉 莫讲话 #性格 本属 #斯文有礼 𠮶只😅🤣 就连 #食嘢嘅口味 都好 #中化🥢 平时 #私人时间 我都比较钟意约埋啲 #朋友 / #屋企人 #饮杯茶、#食个包☕️ 多过去 #锯扒😅 好钟意围埋一齐 #有讲有笑 嘅感觉。呢日遇上 #志同道合 嘅 #茶脚,佢实在太知我 #心意,特登拣咗有 #无敌大海景 嘅 #海港荟 同我 #叹茶☕️ 仲以为「食环境」嘅 #餐厅 一定好贵,点知佢嘅 #点心价钱 好似同我 #楼下𠮶间酒楼 相差无几💸 所以呢餐唔使就住就住咁食喇🤣斋系睇 #蛋挞 上嘅 #燕窝、#烧卖 上嘅 #鲍鱼BB 已经够养眼👀 不过 #小秘书 反而就最欣赏佢哋嘅 #黑毛猪叉烧包,#馅料 同 #酱汁 都配合得非常好... 我一口气仲食咗两个添😋 仲有 #灌汤饺 都好鲜味㗎,而且汤底入面仲有 #鲍鱼 同 #花胶😍 哗!呢餐咁滋补,#小秘书 一定靓哂啫!
#一盅两件

2019-06-01