2021-10-19
成日谂去边到食lunch , 真系好灾难🤣, 平时见荣哥好多人, 今日我放假, 早去食先无甘多人排😂睇食评见多人叫鸡翼, 粟米, 樽仔奶茶好好饮, 所以我都试下🤪(5⭐️最高)推介-椒盐鸡翼 (4.5⭐️)脆卜卜 ,外脆内嫩 ,仲要好热😌, 证明系即炸👍🏻, 用簿簿嘅炸粉, 腌制鸡翼又唔会好喊。椒盐粟米🌽(5⭐️)好似烧粟米, 加上黑椒同少少盐, 好似系BBQ到食烧粟米甘🌽, 重点系唔唔驶自已烧😂👍🏻抵食料多系列- 酸菜鱼米线 鱼肉质感嫩滑无骨,份量好足够(有差不多碗都系渔)感觉似有大半条鱼肉系到 ,汤汁浓浓郁,酸味刚刚但又唔抢走辣味, 系真材实料之选。必食之选⭐️花胶鸡米线🥰一饮个汤, 就饮得系足料而又煮左好耐既鸡汤做😊花胶虽然比较薄身, 但份量多。滑鸡肉有5-6件,配上云耳,芽菜同少量芹菜仔。一个字, 米线份量足够 , 一个男士都足够饱😊。特饮推介 - 话梅咸金桔好少两种下火, 润喉的放埋一齐,饮两啖都觉得好润喉下火, 有完整一大粒话梅同一大粒咸金桔系入面,绝无花假, 爽樽仔奶茶樽仔奶茶果然系Signature, 真系好香茶味 😍又吾会太甜,岩哂我呢d既吾钟意饮咁甜又钟意饮奶茶既人👍🏻
推介-椒盐鸡翼 (4.5⭐️)
椒盐粟米🌽(5⭐️)
抵食料多系列- 酸菜鱼米线
必食之选⭐️花胶鸡米线🥰
一饮个汤, 就饮得系足料而又煮左好耐既鸡汤做
特饮推介 - 话梅咸金桔
樽仔奶茶