2025-01-02 84 浏览
贴地半放题式石烧肉店🥩涷冰冰嘅天气,最岩就系去食热腾腾嘅石烧牛扒🔥 「八幡平石烧牛扒专门店」一向多人推介,性价比高抵食,今次嚟咗观塘巧明工厂大厦呢间分店试试!套餐价钱由$85起,有多款唔同产地、部位嘅牛、猪、鸡肉选择,而珍珠米白饭、沙津和汤更喺任食,推介萝卜牛肉汤,好足料❤️🍴八幡平招牌牛扒(270g)大大块,超厚身🥩牛扒上枱时约1至2成熟,我地可以慢慢烧至喜爱的生熟度。牛肉肉质结实,肉汁多,烧至六成熟口感好!仲加钱叫左粒珍宝元贝,鲜甜好厚肉🤤🍴日本产の地鶏扒来自日本熊本县地鸡,品质有保证🇯🇵石板好够热,鸡皮油脂烧至吱吱声,好香脆;而鸡肉非常嫩滑,切开入边好juicy🐓贴地半放题式石烧肉店🥩涷冰冰嘅天气,最岩就系去食热腾腾嘅石烧牛扒🔥 「八幡平石烧牛扒专门店」一向多人推介,性价比高抵食,今次嚟咗观塘巧明工厂大厦呢间分店试试!套餐价钱由$85起,有多款唔同产地、部位嘅牛、猪、鸡肉选择,而珍珠米白饭、沙津和汤更喺任食,推介萝卜牛肉汤,好足料❤️🍴八幡平招牌牛扒(270g)大大块,超厚身🥩牛扒上枱时约1至2成熟,我地可以慢慢烧至喜爱的生熟度。牛肉肉质结实,肉汁多,烧至六成熟口感好!仲加钱叫左粒珍
贴地半放题式石烧肉店🥩

🍴八幡平招牌牛扒(270g)

🍴日本产の地鶏扒

🍴八幡平招牌牛扒(270g)

🍴日本产の地鶏扒