2022-09-07
呢间小店系住大围嘅朋友多次推荐,今晚约咗佢食饭,自然首选呢间👍🏻店内装饰充满日本情怀,而且将时令新鲜食品上晒黑板,方便客人挑选🥰下单方式为QR CODE自助下单,完全冇压迫感,非常方便,发送前随时改都得🤣三文鱼寿司~天然嘅油光非常吸引,而且纹理均匀。山型松叶蟹膏蟹棒军舰~蟹膏份量都几多而且鲜味涌现,配上蟹棒丝,有双重口感👍🏻滋味鸡翼套餐~作为鸡翼控既我,对呢个餐系零反抗,既有香软嫩滑嘅蜜糖烤鸡翼再加上香脆可口嘅名古屋炸鸡翼,配上齿颊留香嘅糖心蛋同非常弹牙嘅拉面😍由于紫心香芋丸味道带甜,馅料软糯,我当咗佢系甜品😝福冈便当~便当有多款菜式,而且肉类渐大比数,系男士嘅首选,当中炸猪扒嘅长度连本身嘅位置都唔够放,证明非常大件😂重点系炸皮非常薄,猪扒亦非常入味,猪软骨亦都不容低估,可以做到入口即化😋😋
三文鱼寿司~天然嘅油光非常吸引,而且纹理均匀。
由于紫心香芋丸味道带甜,馅料软糯,我当咗佢系甜品😝