2023-10-29 99 浏览
原来旺角新开咗间铁板烧MKT - Mong Kok Teppanyaki😮😮咁就入去试下佢嘅$148 全日铁板烧优惠餐😋好似真系几抵食😋如果觉得个套餐唔够食,仲可以按自己需要升级/追加。呢度除咗享受美食之余,睇住厨师煮食过程都系一个视觉享受呢😎😎⤠$148 全日铁板烧优惠餐⤟精美前菜时令田园沙律季节蔬菜大虾美国牛肉薄焼(2片)牛肉/烟肉炒饭(选一款)铁板焦糖多士 (加配 $10)Comma 台式手摇饮品 (半价加配)大虾质感弹牙爽口😚而牛肉薄烧非常有惊喜,首先厨师会先问客人牛肉想要几成熟,之后冇谂过厨师以脆蒜片同葱作馅料,用牛肉包哂所有馅料,口感丰富,而且蒜味唔会过分突出影响牛肉嘅口感同味道😚😋😋。另外,牛肉炒饭炒得够干身,炒饭粒粒分明,份量满满👍🏻食完炒饭,食返个甜品先😋 铁板焦糖多士以牛油、白砂糖去制作,非常香脆💕另外一个甜品梗系Comma杯芋圆乌龙鲜奶茶😍一边食芋圆一边饮奶茶,好满足呀😍

⤠$148 全日铁板烧优惠餐⤟
精美前菜
时令田园沙律
季节蔬菜
大虾
美国牛肉薄焼(2片)
牛肉/烟肉炒饭(选一款)
铁板焦糖多士 (加配 $10)
Comma 台式手摇饮品 (半价加配)