2023-07-22 62 浏览
因为系附近打泰拳,所以基本上系睇住佢装修同开舖。一开始开业嘅时候冇咩人,都谂住得闲就会去食。点知转个头去食嘅时候已经要排队了~餐厅有好抵嘅午餐set可以嗌,包一个沙律菜菜或者汤,一个主食同饮品。呢个价钱嚟讲份量都算大,女仔食嘅话应该都好饱。食过几次,通常会叫burger 、三文鱼炖饭同鸡胸意粉。样样嘢都热辣辣,好食。特别系鸡胸,唔知点解整得好软又有鸡汁,一碟得几块唔够喉。甜品方面,有最出名嘅Tiramisu,又系份量感人,食完lunch set再食饱到上心口。佢嘅味道又唔算好特别,但系质地做得几好,可以一试。呢度嘅服务好贴心,冬天嚟嘅时候好冻,除咗一般嘅冻水仲俾咗杯热水我哋。有咩需要嘅时候都好快会过嚟帮手。上菜都快,会问我哋要唔要多两只碟,准时攞牙签比我地,好关心客人嘅需要。

餐厅有好抵嘅午餐set可以嗌,包一个沙律菜
菜或者汤,一个主食同饮品。

三文鱼炖饭
Tiramisu