2021-04-02
由于实在太想食烤鱼嘅关系,所以拣左呢间朋友极力推荐嘅烤鱼试下,今次外卖自取拎返屋企食,加$30有埋铁架同埋两个用完即弃嘅火锅酒精,仲有即弃餐具,就算拎返屋企食都干手净脚啦🤭烤鱼都系现点现烤都等左一阵架!外卖系有个大盒装住然后再放落特大环保袋入面,拎到返屋企摊开晒就得,真系非常方便!👏🏻◾️香辣豆花江团鱼 (中辣)• $298系佢滚紧嘅时候麻辣香料味拥晒出黎🤤🤤🤤🤤烤鱼经过烧烤后再放落麻辣浓汤,非常入味又浓郁,觉得味道正宗到同大陆嘅探鱼不相上下🤤推荐送返碗白饭黎食🤣我另外加左鸭血($18)十分嫩滑🤤仲有豆花煮到入晒味,真系好好食😋◾️麻辣牛展 $47除左烤鱼,估唔到啲小食同样出色,经过卤水嘅牛展嘅再加落秘制麻辣酱汁,酱汁系精粹,重口味得黎又忍唔住系咁食!◾️串烧海虾/羊肉串 • $41/$30仲有重庆烧烤,重点系烧紧嘅时候加大量调味料,呢道嘅烧烤都做得唔错,可惜拎返屋企果阵冻左🙈
◾️香辣豆花江团鱼 (中辣)• $298
◾️麻辣牛展 $47