2017-02-27 1082 浏览
今日约左朋支去PMQ睇展览,去完之后想坐低饮杯野,咁啱经过依度,所以入左黎饮野。当入到去既时候,见到依度仲有发型用品同饰物卖。而最特别既系依度有驻场既发型师,只要系依度消费,就会有专人帮大家整下头发。真系好适合系中环返工既贪靓一族,过黎买咖啡既同时,可以买下咖啡,又可以行下街,仲可以揾专人整一整个发型,好贴心既服务呀。抵赞!火腿温泉蛋芝士多士:多士铺满左芝士、火腿同温泉蛋。当切开温泉蛋既时候,蛋王汁慢慢咁流出黎,见到已流晒口水。由于有溶左既芝士同埋有蛋汁既关系,成个多士好juicy!西班牙黑毛猪火腿芝士多士:西班牙黑毛猪火腿好烟靭,而且有阵阵既黑毛猪味,火腿既咸香同埋溶左既芝士,再加埋多士一齐食既口感真系好夹!棉花糖多士:前阵子好hit既棉花糖多士一直都好想试,可惜一直都无机会,今日终于揾到机会试。多士上面铺满左棉花糖,而上面亦淋满左朱古力。第一啖咬落去棉花糖既心热辣辣,而且有种流心既感觉,成个味道好似饮紧热既棉花糖朱古力咁,正!Rose latte: latte上面既心形拉花好靓,而且洒左玫瑰花系上面,饮落去有好香咖啡味,然后慢慢涌d玫瑰味黎,味道好清新。Green tea latt
Green tea latte:大大个心形拉花,见到已经好开心,饮埋落去好香绿茶味,而且奶味香浓添!