2020-06-21
其实我不嬲都唔特别钟意食甜品,但上次陪朋友食完幸福pancake之后令我有少少爱上左个种软绵绵好似食空气嘅口感,于是今次又陪朋友试依间评价唔错嘅Pancake店,可惜今次系失望而回甚至可以话系贴钱买难受门口个女店员真系态度超差,黑口黑面(我唔系话一定要笑,但我谂佢个表情直头系唔耐烦)度完体温企埋一边禁电话,想要杯水叫左几声都唔应个下真系好冇礼貌(去到最后埋单我地个台都系水都冇杯)点左个鲜果黑魔法,知道系米粉班戟所以味道一定系冇普通蛋奶整个啲班戟咁香,但口感都唔错软绵绵有少少空气感,但上面个 brownie 唔知系咪要中和啲甜味好苦但值得一赞系侧面啲水蜜桃好好味日本纪洲南梅梳打,好清爽嘅味道,唔会太酸,夏天饮真系好正老实讲我觉得食物系ok嘅,店舖环境都几唔错几岩打卡,但店员态度真系劲差,我比钱黎食野唔系受气嘅,你可以唔笑但唔会系黑口黑面啰店员嘅态度唔改善下啲野食再好味都冇用
日本纪洲南梅梳打,好清爽嘅味道,唔会太酸,夏天饮真系好正