成间餐厅咩野食都冇 叫珍珠奶茶 佢话冇珍珠 转仙草 又话冇仙草 成个对话好似麦兜咁玉米蛋饼 问佢地有冇得双拼加芝士 佢话可以 但要加钱 加大概$5-10menu唔写清楚都算 连侍应都唔清楚价钱同朋友2个人去食 已经坐低10分钟 食物都叫埋突然2个侍应用奉旨既语气叫我地转台当下都配合佢地转左台 但新台好大风 同时被风扇同冷气吹住 客气地问可否熄风扇 侍应先生表示「个风扇熄唔到」 咁我地就话 既然系咁 咁我地唔想转台 侍应先生就话 唔得 佢地要合台俾4个人坐 然后又突然话可以帮我地熄风扇明明有个外国人系1个人坐4人台 未叫野食 但佢地应该系因为英文太差 所以宁愿要叫左野食既我哋转台 都唔叫个外国人转因为外国人等紧1个朋友黎 佢地想催人地落单 er完一轮 讲出黎系「er….. can you call your friend.. er.. come earlier…」以前同同事都会间唔中黎食 但唔知系咪餐厅转左手 成间店既装修低级了不少 拆左好多装饰放多左好多张台 啲台椅低格调左 旧menu冇左 新既menu系一张纸 好似未design好咁 极唔清晰我同朋友都觉得食到成肚气匆匆离开 依间餐厅

menu唔写清楚都算 连侍应都唔清楚价钱

同朋友2个人去食 已经坐低10分钟 食物都叫埋
突然2个侍应用奉旨既语气叫我地转台

我同朋友都觉得食到成肚气匆匆离开 依间餐厅真系不可一 不可再