一早同老公行完山去宝琳食久违的堂食午餐竟然见到乌蝇馆本身喺尖沙咀经常帮衬森心谂可以食鸭血 好开心 尖沙咀店质素很好于是二话不说冲左入去 点知一入到去男士应安排坐2人位, 一坐落发现系风口位所以要求调去另一个4人座位。 男士应表示有机会被搭枱 我们说可以 心谂而家疫情 如果你其他枱坐满 要搭枱 我都唔想阻你做生意咪塔啰⋯⋯ 跟住有客人入嚟坐咗我哋原先嘅2人枱 以为开始多人 之后另一位客人入嚟 佢就安排果位客人A 塔左我哋张枱! 但当时佢出面有3张4人枱 冇人坐 ! 偏偏要安排A 塔我哋张枱, 我已经不满不过就系谂住可能佢之后好多人嚟所以冇出声 算! 到我哋食完 期间完全冇人入过嚟! 另外几张枱啲人已经走晒 我真系唔明点解佢要叫A 搭我哋张枱! 买单嘅时候我哋明明拣咗8个配菜(包括米线)之前喺尖沙咀食开米线可以当配菜, 但原来呢度系另外收费$5 ! 好咁佢张单明明有写我比多$5冇所谓, 但系我哋落咗7个𩠌时点解佢提都唔提! 平时都唔会写开食评 😅今次真系坚嬲!😡😡
一早同老公行完山去宝琳食久违的堂食午餐

买单嘅时候我哋明明拣咗8个配菜(包括米线)

平时都唔会写开食评 😅今次真系坚嬲!😡😡
2022-03-12