2023-03-19
有日同男朋友放工路过呢间餐厅见装修几几精美,好似好日式咁,区内又无咩呢类餐厅,咪打算试下,点知系恶梦既开始。我地两个人叫左三样野,两个main 一个小食。明太子鸡翼就正正常常。但重点系个主菜,首先上台既系奶油烧鸡乌龙面,份量比较的骰,咁食野好多时味道先系重点,点知食落去个鸡生既,鸡有厚度,里面个深唔熟既,我地即刻同个店员讲,换过碟比我地,但已经好扫兴。做餐厅黎讲食物就最重要,先唔好讲味道,连食物都唔熟???真系几离谱作为一间餐厅,好心与其搞咁多包装装修不如落心机搞好d食物先,唔好本末倒置。以吸引人黎打卡既心态唔用心落食物既话好难有回头客。第二个main谂住叫餐厅主打既鳗鱼炒面实无死,同样令我好惊喜。个炒面咸到要洗肾,仲硬到一旧旧咁。个蛋同鳗鱼似买返黎即食个只质素。成碟野比我个感觉似东拼西拼买唔同既即食野返黎翻热就上台,百五蚊个main食紧咁既野……总结:多钱既或者想激嬲女朋友搏分手,建议ex去既呢个系不二之选。