2019-08-31 687 浏览
小朋友生日,谂住三对母子围内一齐食个靓tea庆祝完就去玩游乐场😆总共叫左三个餐😚一个窝夫👉🏻小朋友见倒个卖相已经劲开心,个窝夫口感外脆内软的,仲有两个酱可以点,一个系士多啤梨酱&另一个我无点嘅唔知乜酱😆,其实唔点都已经好好味🤤雪糕系香草味,好fresh,另外有d透明爆珠,小朋友都抢住食😆一个苹果酥👉🏻表面睇落㶶左dd,但唔影响味道,都系脆口&好味的😋一个Bean’s cake👉🏻我哋谂住意思意思,用e个 cake同小朋友吹蜡烛,送到上枱时,侍应知有小朋友生日,话可以帮我哋写埋happy birthday、送咭 & 插埋蜡烛比我哋吹😍💗e下真系好惊喜,$42个餐就有咁嘅服务,大赞🤩👏🏼👏🏼👏🏼(虽然个cake荔枝味,我觉得味道一般😙)三杯嘢饮👉🏻我饮黑糖姜茶,几辣wo,但好味😋
总共叫左三个餐😚
三杯嘢饮👉🏻我饮黑糖姜茶,几辣wo,但好味😋
2019-08-30
庆祝纪念